RETOURNEREN
 

 1. Producten kunt u ruilen binnen 14 werkdagen.
 2. Indien u één of meerdere producten wenst te ruilen dan kunt u dit doorgeven op info@hello-beauty.nl
 3. De retour gezonden artikelen dienen uitdrukkelijk ongebruikt, ongedragen en onbeschadigd in originele verpakking, degelijk verpakt en voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd, vergezeld van (een kopie van) de factuur.
 4. U draagt hierbij zelf de kosten van de retourzending.
  Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door Hello Beauty niet aangenomen, ongeacht de reden van het terug sturen.
 5. Voor het opsturen van de vervangende artikelen wordt een bijdrage in de verzendkosten in rekening gebracht. 
  Maak dit bedrag over op rekening NL25INGB0007516682 t.n.v. Hello Beauty, o.v.v. het factuurnummer.
 6. Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen, zal Hello Beauty zorgen voor het verzenden van de juiste artikelen.
  Ook vergoedt Hello Beauty de gemaakte frankeerkosten volledig, tenzij de klant zelf een verkeerd product heeft besteld.
 7. U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 4,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@hello-beauty.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.
© 2012 - 2022 Hello-Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel