Fruitzuurpeeling

Vorige Artikel 3 van 3

HERFST EN WINTERBEHANDELING

Een fruitzuurpeeling stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen.

Deze behandeling heeft een reinigend en verjongend effect. De huid wordt gladder, gezonder en steviger.

Hierbij wordt glycolzuur gebruikt, een reeks organische fruitzuren, om de huid te stimuleren tot de aanmaak van nieuwe cellen. Dit heeft een gunstig effect op problemen als acné, slechte doorbloeding, pigment- en ouderdomsvlekken. Als kuur verbetert het de vochtbalans van de huid.

De fruitzuurbehandeling wordt bij Hello Beauty uitgevoerd met 20% glycolzuur van het merk VerdeOasi. Veilig en doeltreffend. Na het reinigen van de huid wordt dit product kort aangebracht. Het glycolzuur dringt door tot de onderliggende huidlagen, waar het de aanmaak van nieuwe huidcellen stimuleert. Hierna wordt het glycolzuur geneutraliseerd met een basische oplossing.

€ 65,- per behandeling.

Gemiddeld zijn 6 tot 8 fruitzuurbehandelingen nodig voor een optimaal resultaat, met een tussenpoze van 2 tot 3 weken.

Al na een aantal behandelingen is het effect van de peeling zichtbaar. Maar voor een optimaal resultaat kun je het beste kiezen voor zes tot acht behandelingen. Tijdens de kuur is het erg belangrijk om de juiste huidverzorging te gebruiken om zo een optimaal resultaat te bereiken. Als je de eerste reeks behandelingen hebt afgesloten, is één peeling per drie of zes maanden voldoende. Zo blijft het resultaat behouden.

De beste investering in uw huid!

 

© 2012 - 2021 Hello-Beauty | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel